O oaza tropicala 🌸 in inima capitalei

The City – Sharing some Daily Inspiration

Imi place sa impartasesc cu voi despre toate lucrurile si locurile frumoase pe care le descopar accidental in rutina mea cotidiana!
Se face ca de data aceasta locul despre care vreau sa va povestesc este chiar in inima Bucurestiului, un loc care imi confera liniste in perioada asta si ma incarca cu un vibe frumos.

Acest colt de vegetatie exotica ce pare rupt din reportajele National Geographic seamana cu o delta in toata splendoarea, cu nuferi si lotusi meiestuosi care se ridica spre soare si depasesc chiar si doi metri pe alocuri si cu niste frunze impresionante mari cat umbrelele de ploaie πŸ™‚ Te simti ca in Wonderland!

The Water Lily & Lotus Oasis

Sunt sigura ca nu mai avem astfel de locuri in oras, asa ca va indemn sa faceti o plimbare in Parcul Circului (de preferat ziua, cand nuferii si lotusii sunt deschisi), asta daca nu aveti timp sa ajungeti in Delta, sau pur si simplu daca vreti sa va incarcati de armonie interioara.
P.S: Melodia din “The Little Mermaid” este mood-ul pe care mi l-a inspirat acest loc si m-a facut sa imi amintesc de desenele mele preferate din copilarie πŸšπŸ πŸ”±

Va doresc o saptamana plina de zambete!

I’m Wearing:
Shirt – Zara
Shorts – Bershka
Headpiece – Atelier Magnolia

“Seek Beauty Everyday”

(Visited 816 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Anca August 9, 2017 at 1:56 am

  Sunt absolut impresionante pozele tale. Imi poti spune cu ce aparat le faci si ce programe folosesti pt editarea lor? keep going, you are doing an amazing jobπŸ€—!!

  Reply
  1. Sandra August 9, 2017 at 1:25 pm

   Buna Anca, am o camera Sony Alpha NEX cu obiectiv de 18-55. Pentru editare folosesc mai multe apps de mobil si Adobe Photoshop. Mersi pentru cuvintele frumoase! <3

   Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *