Despre Creativitate si Frumos

Hello There Beautiful Souls!

Desi Craciunul a trecut si sper ca v-ati bucurat de el alaturi de cei dragi, atmosfera festiva este inca in aer si simt ca mi-e greu sa ma despart de aceasta lume de basm, plina de magie si creativitate 🙂

Pentru ca am inceput aceasta serie frumoasa de postari unde recomand alte persoane si conturi care imi plac pe Instagram m-am gandit ca ar fi minunat daca as incerca sa fac si cate un articol din cand in cand cu oameni plini de creativitate, care ma inspira.

Spune-mi cinci persoane cu care iti petreci timpul ca sa iti spun cine esti 🙂 This is so True! In ultimii ani am avut ocazia sa cunosc oameni talentati, creativi, ambitiosi si calzi. Asa cum este si Claudia de la Blossom Floral Design.

Pe Claudia am avut ocazia sa o cunosc acum vreo doi ani si ne-am imprietenit imediat. Ne stiam de pe Instagram, bineinteles, insa acum aveam ocazia sa ne impartasim idealuri, valori si lucruri despre care noua ne face placere sa vorbim.

Claudia este mamica full time, are job dar este pasionata de flori 🙂 in putinul timp liber pe care il are isi investeste creativitatea in crearea de aranjamente si decoruri florale si organizeaza evenimente. Face o treaba extraordinara si o apreciez enorm pentru ca este minutioasa si atenta la cele mai mici detalii, lucru la care eu tin foarte mult si care demonstreaza cand cineva face lucrurile din pasiune si iubeste ceea ce face.

Creativitate si Frumos

Fie ca este primavara sau ca este Craciunul ea creeaza un set-up de poveste in atelierul ei (care este intr-o anexa a casei sale aflate in padure 🙂 Totul este de poveste acolo si plin de creativitate si ocazional organizeaza si workshop-uri sau sedinte foto.

Ultima data cand ne-am intalnit la cafea pe anul acesta am aflat tematica la care s-a gandit in acest sezon si am zis Wow! Chair trebuie sa trec sa vad ce a facut acolo 🙂

Tot locul este o poveste in sine (asa cum vedeti si in fotografii), plin de creativitate si dichis, detalii care exprima frumosul din ea si totodata frumosul in viziunea ei. Ma simt norocoasa sa fiu inconjurata de femei creative si ambitioase 🙂

Ar trebui sa spunem mai des persoanele pe care le apreciem toate aceste lucruri. In tot ce tine de domeniul creativ si artistic, precum design floral sau fotografie exista mereu o flacara care intretine aceasta pasiune!

Tot in atelierul Blossom Flower Design am avut ocazia sa o intalnesc si pe Larisa Tandem – o fotografa foarte talentata din Berlin (I know – Girl Power!), care avea sedinte foto cu familii, bebici si femei insarcinate 🙂 Mi-a placut foarte tare de ea si de fotografiile ei nu mai spun… Se vede ca lucreaza cu familii pentru ca stia cum sa interactioneze cu copii 🙂 am avut si norocul sa o prind intre sedinte foto si mi-a facut si mie cateva fotografii pe care cu siguranta voi vrea sa le inramez! Mai multe detalii gasiti si pe profilul ei

Asa ca va doresc ca in anul 2018 sa va inconjurati de frumos in toate formele lui, de sentimente pozitive, de oameni calzi, de creativitate, sa mergeti in locuri frumoase si sa fiti darnici, curajosi si buni!

Va pup cu drag!

 

“Sometimes what We Need to be more Creative is just a Reminder of How Beautiful it Feels when We’ve Done Something Creative.”

Leave A Comment