Cum sa te mentii Fresh 24 de Ore

Hey Ladies,

Pentru ca este weekend, astazi m-am trezit mai tarziu, mi-am facut o cafea buna si m-am gandit sa va povestesc cum a fost ziua mea de ieri.

Mereu ma gandesc la generatia noastra, la fetele si femeile din comunitatea mea, pentru ca majoritatea suntem intre 25-35 ani, muncim pentru afirmare profesionala, suntem tinere antreprenoare sau la carma unei afaceri de succes, mereu pe fuga, de la o intalnire la alta, de la un eveniment la altul, etc.

Majoritatea zilelor noastre sunt mai mult agitate decat linistite, zile in care poate ne terminam makeup-ul in trafic, in drum spre o intalnire sau suntem plecate de dimineata pana noaptea si ramanem mereu imbracate cu acelasi outfit, insa mereu pregatite cu cateva alternative de incaltaminte sau accesorii, care ne pot transforma o tinuta de zi intr-una de seara, exact cum a fost pentru mine ziua de ieri 🙂

Feel Good

Sunt de acord cu zicala conform careia trebuie sa te simti bine in pielea ta indiferent de ceea ce porti si ca energia pe care o emani si mood-ul pe care il ai iti pot schimba ziua 🙂

De cate ori nu ni s-a intamplat sa stam in fata oglinzii, sa alegem un outfit pe care sa il adoram, sa ne machiam, totul sa fie nice & fresh, iar dupa cateva ore de agitatie citadina sa ne simtim ca ne-am pierdut din acel feeling de freshness si ca daca am putea ne-am schimba oricand outfit-ul pentru a avea din nou acea senzatie de prospetime.

Exact ca intr-o dimineata cand intinzi asternutul nou pe pat in camera aerisita si totul miroase a primavara 🙂 sau cand mergem in vizita acasa la parinti si ne intampina acel miros de proaspat in camera noastra…exact despre senzatia aceasta vorbesc si eu!

Joi mi-am pregatit si outfit-ul si l-am spalat cu noul Perwoll Care&Refresh, outfit pe care l-am purtat ulterior toata ziua de vineri. M-am simtit atat de placut all day long incat mi-a oferit o stare de bine chiar si intr-o zi care a fost mai agitata.

Eu folosesc acest nou produs in cazul hainelor din tesaturi sintetice si mixte, acesta indepartand mirosurile neplacute si pastrand prospetimea hainelor pentru 24 de ore.

M-am gandit ca ar fi minunat sa va recomand sa incercati si voi noul Perwoll Care&Refresh ca sa va convingeti singure!

Si acum va povestesc si despre concursul lor in urma caruia puteti castiga un sweatshirt cozy de la Andreearaicu.ro exact ca al meu si un produs Perwoll Care&Refresh.

You will love them, I promise you 🙂

Ce trebuie sa faceti?

Sa postati pe Instagram o poza cu o tinuta pe care ati purta-o toata ziua intr-o zi agitata, sau un item care nu v-ar lipsi din tinuta in ziua respectiva si sa folositi hashtagul #StayFreshwithPerwoll si #FreshSandra, iar eu o sa selectez si premiez nu una, ci cele mai creative trei fotografii 🙂

Concursul se desfasoara pana luni 19.03, ora 23:59

Va doresc un weekend frumos, creativ, refreshing si plin de zambete!

* Update 20 Martie *

Castigatoarele concursului sunt:

Every Day is a Fresh Start

2 Comments

    1. Sandra March 20, 2018 at 9:10 pm

      Buna Ramona, tocmai am facut update-ul cu anuntarea castigatorilor si pe blog, altfel am anuntat pe InstaStories la mine.

Leave A Comment