In the Mood for Love @ Lacul Sfanta Ana

The Photo Shoot

V-am promis ca o sa fac un articol cu sedinta foto pe care am facut-o cu Matei inainte de nunta.

Adevarul este ca de fiecare data cand ma uit la fotografiile astea imi transmit o stare de bine, de fericire, ma incarca mereu de frumos cand am o zi mai proasta. Mi-am si printat toate aceste poze si am facut un colaj pe un panou mare de pluta, asa le pot vedea zilnic, iar starea de bine revine mereu πŸ™‚

Povestea din spatele ei este urmatoarea: Razvan ne-a propus sa facem o sedinta foto inainte de nunta, pentru a ne acomoda intre noi inainte de marele eveniment dar si pentru a folosi aceste poze printate la decorarea unui corner in locatie.

Inainte de ziua cu pricina noi am ajuns acasa tarziu, pe la ora 22, dupa o zi plina de haos la birou, fara niciun plan concret. Eu stiam doar ca vreau la Lacul Sfanta Ana (nu ajunsesem niciodata acolo si nu stiu de unde mi-a venit pe moment aceasta idee πŸ™‚ ). Mai trebuia sa facem si bagajul si sa plecam spre munte, pentru ca vineri seara dormeam acolo, iar sambata aveam sedinta foto.

Sfanta Ana Volcanic Crater Lake

Asa cum se spune – lucrurile extraordinare si inspiratia te lovesc cand te astepti mai putin, asa am avut si eu un moment de inspiratie in care m-am gandit cu ce ne-am putea imbraca sa ne asortam, si sa luam cu noi o patura cozy si invitatia de la nunta ca si props-uri. Si am plecat!

Lacul Sfanta Ana este un lac format in interiorul unui crater vulcanic, singurul de acest tip din tara noastra, situat in judetul Harghita. Este un loc mirific, parca incarcat de o magie si o energie aparte, ce impresioneaza atat prin geografia locului, cat si prin linistea si vastitatea salbaticiei omniprezente.

Totul a fost atat de natural si de euforic si am trait niste clipe de fericire atat de intense… asta si pentru ca in doua saptamani urma sa fim sot si sotie.
Rezultatul sedintei foto il puteti vedea mai jos.

“You Keep Me Safe,
I’ll Keep you Wild

Leave A Comment