Picioare de Podium

Hello Ladies,

Asa cum poate ati vazut am fost destul de activa before si after mini vacanta pe care am facut-o in Grecia & Turcia, iar cand spun activa ma refer la toate antrenamentele din campania “Picioare de Podium” by Philips Lumea si World Class Romania.

Aceasta este de departe campania mea preferata, pe de o parte pentru ca presupune mult sport si miscare, dar mai ales pentru ca prin intermediul programului am avut ocazia sa cunosc niste fete super dragute.
In plus mai am si avantajul ca oricat as fi de ocupata imi fac mereu acel timp pentru mine in care merg la sala, particip la antrenamente ca sa ma tin in forma si totodata testez si aparatul Philips Lumea.

Nu stiu daca am apucat sa va spun, dar deja sunt la a doua mea experienta de utilizare a lui, asta dupa ce am remarcat rezultate concrete si vizibile pe zona picioarelor.

Asadar pasul urmator a fost sa incerc acest aparat de epilare cu IPL si pe brate si in zona axilei. O sa va tin la curent si revin cu feedback cat de curand.

Iar daca printre voi sunt fete care nu au apucat sa citeasca articolul anterior in care va povesteam despre primele impresii legate despre Philips Lumea va reamintesc bref cateva aspecte demne de retinut: acest aparat functioneaza pe baza tehnologiei IPL (Intense Pulse Light), care practic inhiba in mod natural cresterea foliculilor de par de pe corp prin pulsatii de lumina.

Pentru mine aceasta varianta a devenit cea mai confortabila si eficienta metoda de epilat de folosit acasa, aparatul avand cate un accesoriu separat pentru fiecare zona a corpului, dupa cum va spuneam oferind rezultate vizibile chiar dupa prima utilizare. In cazul meu pot spune ca in anumite zone am observat ca firele de par deja nu au mai crescut.

Varianta de aparat pe care o am eu (Lumea Prestige BRI956/00) este prevazuta cu 4 capete-accesoriu, fiecare gandita pentru o anume parte a corpului, pentru o mai usoara recunoastere vizuala fiind prezente pe ele si niste simboluri individuale.

Important de stiut este ca impulsul luminos actioneaza exclusiv asupra firului de par, acesta nu afecteaza deloc pielea, iar daca teama mea cea mai mare a fost ca o sa am fire de par crescute ulterior pe sub piele, aceasta a disparut de la prima utilizare, chiar si la cateva saptamani dupa neavand niciun fel de probleme de acest fel.

Intensitatea luminoasa pe care am utilizat-o eu este 4, la fel ca si la prima sedinta, aparatul fiind oricum prevazut cu un buton cu un simbol de lupa, care odata apasat in timp ce aparatul este pus pe piele iti indica la ce intensitate trebuie sa il folosesti – fiecare dintre noi are nevoie de o alta intensitate.

O alta functie utila este aceea ca aparatul permite eliberarea impulsului de lumina doar in momentul cand acesta este asezat corect pe suprafata pielii, adica atunci cand lamela luminoasa de culoare alba ce indica „Ready” este aprinsa.

Partea mea preferata este si ca am scapat de durere 🙂 deoarece singura senzatie pe care o poti avea este una de cald, care insa dispare imediat.

In cadrul claselor “Picioare de podium”, pe langa faptul ca ne-am antrenat impreuna – fapt care m-a ajutat tare mult in aceasta perioada plina, pentru ca m-am ambitionat sa tin pasul cu colegele mele de clasa – va amintesc din nou ca o parte din cele ce au participat au luat acasa si testat Philips Lumea.

Si ca un sfat de final, dupa utilizarea lui incercati ca timp de doua zile sa nu va expuneti la soare, asa este recomandat si eu asa am facut 🙂

Eu personal ma bucur mult ca am scapat de stat si asteptat sa gasesc un loc liber pentru o programare la salon si ca ma pot epila singura acasa, din doua in doua saptamani, in ritmul meu.

 

Leave A Comment