Sandra x SEVDA Jewelry – Un Proiect de Suflet

So I discovered SEVDA

Cand am fost invitata sa fiu parte din universul SEVDA Jewelry nu ma asteptam sa gasesc o gama atat de bogata si eclectica de bijuterii din argint, aur sau cu diamante. Desi stiam de brandul SEVDA din Constanta, dar si din din mall-urile din Bucuresti (AFI Cotroceni, Mega Mall sau Orhideea Center) am ramas surprinsa sa descopar cat de armonios se pliaza bijuteriile lor pe stilul meu, avand modele si colectii din cele mai elaborate si in ton cu trendurile.

Un proiect de Suflet

Surpriza noastra (si spun “a noastra” pentru ca l-a implicat si pe sotul meu, Matei❀️) a sosit in momentul in care echipa SEVDA a vrut ca noi sa fim imaginea campaniei de inele de logodna cu diamante.

Si asa a luat nastere o campanie de suflet, care s-a pliat inedit de bine pe stilul si feeling-ul nostru, totul a fost atat de minunat, de romantic si natural! A fost o intreaga aventura plina de adrenalina, emotii si peripetii, cu filmari in mai multe locatii frumoase din tara si din afara si mai ales alaturi de o echipa super profesionista, dedicata si cu viziune!

Iar daca sotul meu s-ar gandi sa imi mai ofere un alt inel de logodna vreodata, cu siguranta as vrea sa fie unul din aceasta minunata colectie de bijuterii πŸ’

Va las sa savurati si voi video-ul campaniei si o parte din fotografiile altor proiecte cu SEVDA!

Thanks Nayino for the set location🌴, Ioana Oprea for the Make-up🎨, Costin for the Filming & EditingπŸ“½οΈ and the SEVDA team!

Nothing Stands Between
a Girl and Her Jewels

Leave A Comment